ریست - سرویس منوال - پروژه دانشجویی به نگار

دانلود نرم افزار ریست دائمی و نامحدود پرینتر اپسون - دانلود سرویس منوال فتوکپی ریکو - دانلود سرویس منوال فتوکپی شارپ - دانلود سرویس منوال فتوکپی توشیبا - پروژه های دانشجویی

پیوند ها

آموزش ریست پرینترهای اپسون L805


پرینترهای اپسون معمولا بعد از یک تعداد پرینت احتیاج به ریست پیدا میکنند، در این حالت چراغهای قطره و سطل زباله به صورت ضربدری روشن و خاموش شده و دستگاه از کار می افتد.

برای ریست پرینتر، ابتدا از بخش آرشیو محصولات فایلی، قسمت پرینتر فایل ریست را دانلود کرده و از حالت Zip خارج میکنیم.

مطمئن میشویم پرینتر بر روی کامپیوتر نصب شده.

تمام دستگاههای متصل به کامپیوتر را جدا میکنیم.

پوشه مربوط به نرم افزار را باز کرده، بر روی گزینه adj prog کلیک کنید، تا صفحه ای مطابق شکل زیر باز شود.

01

روی گزینه Particular adjustment mode کلیک کنید تا وارد صفحه جدیدی شوید.

 

02

در این قسمت مطابق شکل بالا بر روی گزینه Wast ink pad counter کلیک کنید.

 

03

در این قسمت تیک دو گزینه مطابق شکل بالا را فعال کرده و بروی check کلیک کنید، بعد از شناسایی تعداد پرینت و عملیات انجام شده دوباره دو گزینه را تیک بزنید و در این مرحله بر روی گزینه Iniitialization کلیک کنید.

 

04

بعد از زدن گزینه Iniitialization پیغام بالا  را OK کنید تا کنتور صفر شود.

 

05

این پیام از شما می خواهد که پرینتر را خاموش  کنید تا عملیات ریست تکمیل شود.

بعد از روشن کردن پرینتر روی OK کلیک کرده و از برنامه خارج شوید.

انتشار : ۲۶ شهریور ۱۳۹۷

برچسب های مهم

معماری ARM


ARM نوعی از معماری پردازنده‌های کامپیوتری است که بر طبق طراحی RISC CPU و توسط کمپانی بریتانیایی ARM Holding طراحی شده است. معماری ARM که دستورالعمل‌های ۳۲بیتی را پردازش می‌کند از دهه ۱۹۸۰تا به امروز در حال توسعه است.

ARM مخفف Advanced RISC Machine است و از آنجایی که این معماری براساس طراحی RISC بنا شده، هسته اصلی CPU نیاز به ۳۵هزار ترانزیستور دارد این در حالی است که پردازنده‌های معمولی رایج x86 که براساس CISC طراحی شده‌اند حداقل نیاز به میلیون‌ها ترانزیستور دارند. مهمترین دلیل مصرف بسیار پایین انرژی در پردازنده‌های مبتنی بر ARM که باعث استفاده گسترده آنها در ابزارهای پرتابل مانند تلفن هوشمند یا تبلت شده نیز همین موضوع است.

جالب است بدانید که شرکت ARM Holding خود تولیدکننده پردازنده نیست و در عوض گواهی استفاده از معماری ARM را به دیگر تولیدکنندگان نیمه هادی می‌فروشد. کمپانی‌ها نیز به راحتی تراشه‌های خود را براساس معماری ARM تولید می‌کنند.

از جمله کمپانی‌هایی که پردازنده خود را براساس معماری ARM طراحی می‌کنند می‌توان به اپل در تراشه‌های Ax، سامسونگ در پردازنده‌های Exynos، انویدیا در تگرا و کوالکام در پردازنده‌های Snpdragon اشاره کرد.

 

در سال ۲۰۱۱مشتریان ARM توانستند ۷٫۹میلیارد ابزار مبتنی بر این معماری را وارد بازار کنند. شاید تصور می‌کنید که پردازنده‌های مبتنی بر ARM تنها در تبلت و تلفن‌های هوشمند بکار گرفته می‌شوند، اما جالب است بدانید که در همین سال بیش از ۹۵درصد تلفن‌های هوشمند دنیا، ۹۰درصد دیسک‌های سخت (HDD)، حدود ۴۰درصد تلویزیون‌های دیجیتال و ست‌تاپ‌باکس‌ها، ۱۵درصد میکروکنترلرها و ۲۰درصد کامپیوترهای موبایل مجهز به پردازنده‌های مبتنی بر معماری ARM بوده‌اند. بدون شک این آمار در سال ۲۰۱۲رشد فوق‌العاده چشم گیری را تجربه کرده است، چون بازار تلفن‌های هوشمند و تبلت‌های در سال جاری پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند.

تا اینجا کار معماری ARM تنها برروی پلتفرم ۳۲بیتی با عرض حافظه ۱بایت کار می‌کرد. اما با معرفی ARMv8 این معماری پشتیبانی از دستورهای ۶۴بیتی را نیز آغاز کرد که البته هنوز در سیستم-روی-یک-چیپ‌ها بکار گرفته نشده است. در سال ۲۰۱۲مایکروسافت نیز نسخه ویندوز سازگار با معماری ARM را به همراه تبلت سرفیس RT معرفی کرد. AMD نیز اعلام نموده که قصد دارد در سال ۲۰۱۴سرورهای مبتنی بر معماری ۶۴بیتی ARM را روانه بازار کند.

ARM گواهی استفاده از معماری خود را به شرکت‌های دیگر می‌دهد، کمپانی‌هایی که در حال حاضر گواهی استفاده از ARM را دارند عبارتند از: AMD, آلکاتل، اپل، AppliedMicro, Atmel, Broadcom, Cirrus Logic, CSR plc, Digital Equipment Corporation, Ember, Energy Micro, Freescale, فوجیتسو، Fuzhou Rockchip, هواوی، اینتل توسط شرکت‌های زیر شاخه، ال جی، Marvell Technology Group, Microsemi, مایکروسافت، NEC, نینتندو، Nuvoton, انویدیا، NXP (formerly Philips Semiconductor), Oki, ON Semiconductor, پاناسونیک، کوالکام، Renesas, Research In Motion, سامسونگ، شارپ، Silicon Labs, سونی، اریکسون، STMicroelectronics, Symbios Logic, Texas Instruments, توشیبا، یاماها و ZiiLABS.چ

 

RISC و CISC یا ARM در مقابل x86

RISC که مخفف Reduced instruction Set Computing یا مجموعه دستورها ساده شده است در واقع نوعی از طراحی CPU است که پایه و اساس آن، ساده‌سازی دستورها است که منجر به بازده بالا و سرعت بخشیدن به اجرای دستورها می‌شود. پردازنده‌ای که براساس این طراحی ساخته می‌شود را RISC می‌نامند. مهمترین و معروفترین معماری که براساس RISC طراحی شده، ARM است. درست نقطه مقابل ریسک، طراحی دیگری با نام CISC وجود دارد که مخفف Complex Instruction Set Computing یا مجموعه دستورها پیچیده است که معماری x86 اینتل براساس آن طراحی شده و پردازنده کامپیوترهای رومیزی و لپ‌تاپ‌ها و بسیاری از ابزارهای دیگر از آن بهره می‌برند.

 

ایده اصلی RISC اولین بار توسط جان کوکی از IBM و در سال ۱۹۷۴شکل گرفت، نظریه او به این موضوع اشاره داشت که یک کامپیوتر تنها از ۲۰درصد از دستورها نیاز دارد و ۸۰درصد دیگر، دستورها غیرضروری هستند. پردازنده‌های ساخته شده براساس این طراحی از دستورها کمی پشتیبانی می‌کنند به این ترتیب به ترانزیستور کمتری نیز نیاز دارند و ساخت آنها نیز کم هزینه است. با کاهش تعداد ترانزیستورها و اجرای دستورها کمتر، پردازنده در زمان کمتری دستورها را پردازش می‌کند. کمی بعد اصطلاح RISC توسط یک استاد دانشگاه کالیفورنیا به نام دیوید پترسون ایجاد شد.

هر دو طراحی RISC و CISC به مراتب در انواع و اقسام ابزارها بکار گرفته می‌شوند، اما مفهوم کلی RISC در واقع سیستمی است که در آن به پردازش دستورها کوچک و به شدت بهینه شده پرداخته می‌شود، درست برخلاف CISC که در آن دستورها پیچیده ارسال می‌شوند. یکی از تفاوت‌های عمده بین RISC و CISC نیز در نحوه دسترسی به حافظه و ذخیره و اجرای اطلاعات برروی آن است. در ریسک دسترسی به حافظه تنها از طریق دستورالعمل‌های حاصلی قابل انجام است و به عنوان مثال نمی‌توان از بخشی از دستور add به حافظه دسترسی داشت.

علاوه بر ARM شرکت‌های بسیار دیگری از جمله Intel i860, AMD 29k, ARC و غیره از طراحی RISC برای ساخت پردازنده استفاده می‌کنند، اما به لطف گسترش تلفن و تبلت‌ها، معماری ARM به عنوان برجسته‌ترین معماری مبتنی بر RISC شناخته می‌شود.

 

System on a Chip و معماری ARM

چندین نوع مختلف از معماری برای پردازنده‌های ARM وجود دارد که از آن جمله می‌توان به ARM V2 ،ARMv3 Arm v7 و ... اشاره کرد. کمپانی‌ها برای استفاده از هر کدام از این طراحی‌ها باید گواهی مربوط به آن را از ARM Holder دریافت کنند. کمپانی‌ها از این معماری در ساخت پردازنده‌های مورد نظر خود بهره برده و در نهایت با یکپارچه سازی آن با واحد پردازش گرافیک (GPU)، حافظه رم و قسمت کنترلر باند رادیویی (در تلفن‌های هوشمند) سیستم -روی-یک-چیپ خود را می‌سازند.

 

System on a Chip که آن را به اختصار SoC می‌نامند در واقع یک تراشه است که در آن پردازنده اصلی (CPU)، پردازنده گرافیک (GPU)، حافظه رم، کنترلرهای ورودی و خروجی و بعضاً کنترلر باند رادیویی قرار دارند. پس لازم است بدانید که کل SoC براساس معماری ARM تولید نمی‌شود و تنها بخش CPU آن بر مبنای معماری ARM طراحی و تولید می‌گردد. پس این باور که فلان SoC براساس معماری ARM ساخته شده، اشتباه است و بخش پردازنده اصلی اکثر SoCها براساس یکی از طراح‌های معماری ARM ساخته می‌شوند.

از جمله System on a Chip‌هایی که هسته اصلی آن‌ها براساس معماری ARM طراحی شده‌اند می‌توان به ۳نسل اول تگرا انویدیا، Quatro شرکت CSRT، نوا شرکت اریکسون، OMAP شرکت تکزاس، Exynos شرکت سامسونگ و Ax شرکت اپل اشاره کرد. این شرکت‌ها از معماری ARM و همچنین معماری یکی از هسته‌های طراحی شده توسط این شرکت بهره برده‌اند.

 

اما شرکت‌ها می‌توانند گواهی استفاده از معماری ARM را تهیه کرده و سپس بر اساس آن هسته سفارشی مورد نظرشان را طراحی کنند یعنی به جای اینکه هسته CPU را براساس Cortex-A9 یا Cortex-A15 یا دیگر هسته‌های ARM بسازند، خودشان براساس معماری یکی از خانواده‌های ARM، هسته خاص خود را طراحی کنند. به عنوان مثال سیستم-روی-یک-چیپ A6 اپل، X-Gene ،Krait کوالکام، StrongARM شرکت DEC ،XScale شرکت Marvell اینتل یا Project Denver شرکت انویدیا اینگونه هستند و اگر چه بخش CPU از سیستم-روی-یک-چیپ آنها براساس معماری ARM طراحی شده‌اند، اما طراحی هسته‌ها با آنچه ARM پیشنهاد کرده متفاوت هستند.

 

چه سیستم‌عامل‌هایی که از ARM پشتیبانی می‌کنند

سیستم‌های Acorn: اولین کامپیوتر مبتنی بر معماری ARM، کامپیوتر شخصی Acorn بود که از سیستم‌عاملی به نام Arthur بهره می‌برد. سیستم‌عاملی مبتنی بر RISC OS که از معماری ARM پشتیبانی می‌کرد و Acorn و برخی دیگر از تولیدکنندگان از آن استفاده می‌کردند.

 

سیستم‌عامل‌های توکار: معماری ARM از طیف وسیعی از سیستم‌عامل‌های توکار مانند Windows CE, Windows RT, Symbian, ChibiOS/RT, FreeRTOS, eCos, Integrity, Nucleus PLUS, MicroC/OS-II, QNX, RTEMS, CoOS, BRTOS, RTXC Quadros, ThreadX, Unison Operating System, uTasker, VxWorks, MQX و OSE پشتیبانی می‌کند.

 

یونیکس: یونیکس و برخی از سیستم‌عامل‌های مبتنی بر یونیکس مانند: Inferno, Plan 9, QNX و Solaris از ARM پشتیبانی می‌کنند.

 

لینوکس: بسیاری از توزیع‌های لینوکس از ARM پشتیبانی می‌کنند از آن جمله می‌توان به اندروید و کروم گوگل، Arch Linux، بادا سامسونگ، Debian، Fedora،OpenSuse، Ubuntu و WebOS اشاره کرد.

 

برخی از مشتق‌های BSD مانند OpenBSD و iOS و OS X اپل نیز از ARM پشتیبانی می‌کند.

 

ویندوز: معماری‌های ARMv 5, 6 و ۷از ویندوز CE که در ابزارهای صنعتی و PDAها استفاده می‌شود، پشتیبانی می‌کند. ویندوز RT و ویندوز فون نیز از معماری ARMv7 پشتیبانی می‌کنند.

 

مجموعه رجیسترهای ARM:

 

1

 

مثال سیستم مبتنی بر ARM:

 

2

معماری ARM
انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

مقاومت ثابت - لایه کربنی (Carbon film resistor)


مقاومت ثابت

لایه کربنی

 

مقاومت لایه کربنی (Carbon film resistor) یک نوع مقاومت ثابت است است که از لایه کربن برای محدود کردن جریان الکتریکی به سطح خاص استفاده می کند. این نوع مقاومتها به صورت گسترده در مدارهای الکتریکی استفاده می شوند. این نوع مقاومت با اسپری یک لایه کربن بر روی بستر سرامیکی و برش آن به وسیله لیزر ساخته می شود. لایه کربن به عنوان ماده مقاومتی در برابر جریان الکتریکی عمل کرده و بستر سرامیکی به عنوان عایق گرما و الکتریسیته عمل می کند، به همین دلیل این مقاومتها می توانند در دمای بالا کار کنند. کلاهکهای فلزی در دو انتهای مقاومت نصب شده و سیمهای مسی به آنها متصل می شوند. بعد با اپوکسی برای حفاظت پوشش داده می شوند. میزان مقاومت این مقاومتها به ضخامت لایه کربن و عرض برش لایه کربن دارد. مقاومتهای لایه کربنی تحمل کمتری نسبت به مقاومتهای ترکیب کربنی دارند. این مقاومتها از یک اهم تا 10 مگا اهم ساخته می شوند.

 

مقاومت لایه کربنی

شکل: انواع مقاومت لایه کربنی و ساختار آن

 

مزایا:

تولید نویز کمتر از مقاومت ترکیب کربن ، کم هزینه ، محدوده عملیاتی گسترده

 

معایب:

میزان مقاومت لایه کربنی با افزایش دما کاهش می یابد .

 

منبع: کتاب آشنایی با قطعات الکترونیکی - نوشته: سعید منطقی

انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

مقاومت ثابت - لایه ای ( film resistor )


مقاومت ثابت

مقاومت لایه ای

 

این نوع مقاومت ها ، ترکیبی از مقاومت های سیمی و ترکیب کربنی می باشند ، یعنی دقت مقاومت های سیمی را دارند ولی از نظر اندازه و قیمت شبیه مقاومت های ترکیب کربنی می باشند . برای ساخت این نوع مقاومت بر روی عایقی از جنس چینی یا سرامیک لایه ی نازکی از کربن یا فلز و یا اکسید فلز را رسوب می دهند و آن را به صورت مارپیچ می تراشند، مقدار مقاومت با پهن و باریک بودن این نوار مارپیچ تعیین می شود . برای اتصال مقاومت به مدار ، به دو انتهای لوله دو سیم رابط وصل می کنند و برای محافظت مقاومت نیز تمام آن را با ماده عایقی روکش کرده و مقدار مقاومت را بر روی آن چاپ و یا از روش استاندارد و نوارهای رنگی استفاده می کنند.

 

مقاومت لایه ای

شکل: ساختار مقاومت لایه ای

 

منبع: کتاب آشنایی با قطعات الکترونیکی - نوشته: سعید منطقی

 

انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

مقاومت ثابت - ترکیب کربن


 مقاومت ثابت

 مقاومت ترکیب کربن

 

مقاومت ترکیب کربن قدیمی ترین مدل مقاومت است این مقاومت ها بیشتر در سالهای 1960 و قبل از آن استفاده می شده و معمولا ارزان ترین نوع مقاومت است.

گرانول های کربن با مواد پرکننده مخلوط شده و به یک پوشش لوله ای تزریق می شوند. در انواع قبلی از لاستیک های جوش خورده استفاده شده است اما در طرح های جدید، کربن با یک پرکننده سرامیکی مخلوط شده است. مقدار مقاومت با مقدار کربن اضافه شده به مخلوط پر کننده تعیین می شود.

تلرانس این نوع مقاومت بین +/- 10٪ تا 20٪ است. مقاومت های ترکیب کربن با مقادیر مقاومت مختلف از 1 اهم تا 22 مگا اهم ساخته میشوند. امروزه مقاومتهای ترکیب کربن به دلیل پایداری کم و تلرانس بالا به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند.

 مقاومت ترکیب کربن

 

ساختار:

ما می دانیم که کربن هادی الکتریسیته است. از این رو، اگر مقدار بیشتری از کربن به ترکیب اضافه شود، مقدار بیشتری جریان الکتریکی عبور میکند و تنها مقدار کمی از جریان الکتریکی مسدود می شود. بنابراین مقاومت ترکيب کربن با کربن بيشتر دارای مقاومت کمتر است. اگر مقدار کمی کربن اضافه شود، تنها مقدار کمی جریان الکتریکی جریان می یابد و مقدار بیشتری جریان الکتریکی مسدود می شود. بنابراین مقاومت ترکيب کربن با کربن کمتر دارای مقاومت بیشتری است.

 

مزایا:

توانایی مقاومت در برابر پالس های ولتاژ بالا. هزینه ساخت کم.

 

معایب:

ثبات کم: مقاومت ترکيب کربن به سرعت در حال تغيير است.

ایجاد سر و صدای زیاد: صدای تولید شده توسط حامل های شارژ به علت تحریک حرارتی و سر و صدای ناشی از تغییرات داخلی در مقاومت هنگامی که جریان ازآن عبور میکند.

دقت پایین : شایع ترین مشکل در مقاومت ترکیب کربن، جذب آب است. هنگامی که مقاومت ترکیب کربن در معرض رطوبت قرار بگیرد مقاومت آن تغییر میکند.

 

منبع: کتاب آشنایی با قطعات الکترونیکی - نوشته: سعید منطقی

انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم

مقاومت


مقاومت

به هر قطعه یا عنصری که در مقابل عبور جریان الکتریکی از خود مخالفت نشان می دهد مقاومت الکتریکی گفته می شود .

مقاومت الکتریکی را با حرف R که از کلمه Resistor گرفته شده است نشان می دهند . واحد اندازه گیری مقاومت الکتریکی اهم است که آن را با علامت Ω نشان می دهند . مقاومت ها در صنایع برق و الکترونیک از اهمیت بالایی برخوردارند و بیشتر به منظور محدود کردن جریان و تقسیم جریان و نیز ایجاد ولتاژهای مختلف در مدارات به کار گرفته می شود . مقاومت ها دارای مشخصه هایی هستند که این مشخصه ها برای طراحان مدارهای الکتریکی و الکترونیکی از اهمیت بالایی برخوردارند . مهمترین این مشخصه ها مقدار اهمی مقاومت یا همان مقدار مقاومت است و این مشخصه مقدار مقاومت را بر حسب واحد آن یعنی اهم بیان می کند و هر چه مقدار اهمی مقاومتی بیشتر باشد نشان دهنده این است که آن مقاومت در برابر عبور جریان الکتریکی از خود مخالفت بیشتری نشان می دهد و سبب افت جریان بیشتری در مدار می گردد . البته برای مقاومت های با مقدار اهمی زیاد معمولا از واحدهای بزرگتری مانند کیلو اهم ( kΩ ) و مگا اهم ( MΩ ) استفاده می کنند.

توان مقاومت: بیشترین توانی است که یک مقاومت به طور دائم می تواند تحمل کند . زمانی که از یک مقاومت جریان عبور می کند در اثر برخورد الکترونها با اتمهای تشکیل دهنده مقاومت ، الکترونها مقداری از انرژی خود را از دست می دهند و این انرژی به صورت گرما در مقاومت ظاهر می شود . گرمای ایجاد شده در داخل مقاومت باید از مقاومت خارج گردد وگرنه در اثر برخوردهای مکرر الکترونها با اتمهای تشکیل دهنده مقاومت ، گرمای زیادی در داخل مقاومت ایجاد می شود که سبب سوختن مقاومت می گردد . گرمای ایجاد شده در داخل مقاومت از طریق بدنه مقاومت به هوای اطراف منتقل می گردد و به این ترتیب از گرم شدن بیش از حد مقاومت و سوختن مقاومت جلوگیری می شود . اما نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که توان مجاز هر مقاومت با مساحت بدنه مقاومت و یا به عبارتی با حجم مقاومت نسبت مستقیم دارد یعنی هر چه یک مقاومت دارای حجم بیشتری باشد در واحد زمان می تواند حرارت بیشتری را به محیط اطراف انتقال دهد و در نتیجه دارای توان مجاز بیشتری می باشد . توان مجاز مقاومتها را یا روی مقاومتها می نویسند و یا با توجه به حجم مقاومتها ، میزان توان مجاز مقاومتها مشخص می شود .

تلرانس مقاومت (Tolerance): حداکثر خطای مجاز یک مقاومت نسبت به مقدار نامی آن مقاومت می باشد که معمولا بر حسب درصد بیان می شود و به عبارت دیگر تلرانس یک مقاومت ، محدوده مقدار واقعی آن مقاومت را مشخص می کند . به عنوان مثال فرض کنید مقاومتی با مقدار نامی 1 کیلو اهم و تلرانس 10% داریم . در این صورت مقدار واقعی این مقاومت بین 1kΩ-(1kΩ×%10) =900Ω و 1kΩ+(1kΩ×%10)=1100Ω می باشد . مقدار تلرانس مقاومت ها یا به صورت عدد بر روی مقاومت ها نوشته می شود و یا در مقاومت های با نوارهای رنگی به وسیله یک نوار رنگی مشخص می شود.

انواع مقاومت:



مقاومتهای ثابت:

1) ترکیب کربن

2) لایه ای

3)سیمی


مقاومت متغیر:

الف) مقاومتهای قابل تنظیم:

 1)پتانسیومتر

2) رئوستا

 ب) مقاومتهای وابسته:

1)تابع حرارت

2)تابع نور

3)تابع ولتاژ

4)تابع میدان مغناطیسی

5)تابع رطوبت

6)تابع نیرو

 

منبع: کتاب آشنایی با قطعات الکترونیکی - نوشته: سعید منطقی

انتشار : ۶ مرداد ۱۳۹۷

برچسب های مهم


راهنمای جامع سیم پیچی دینام

راهنمای جامع سیم پیچی دینام

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز سیم پیچی دینام قدم بگذارید، با اصول و مراحل سیم پیچی انواع مختلف دینام آشنا شوید و با به کارگیری دانش و مهارت خود، به تعمیر و بازسازی دینام خودرو و سایر تجهیزات برقی بپردازید!   دینام، یکی از اجزای حیاتی سیستم برق خودرو است که ... ...

راهنمای جامع کیفیت توان برق

راهنمای جامع کیفیت توان برق

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز کیفیت توان برق قدم بگذارید، با مفاهیم و پارامترهای کلیدی آن آشنا شوید، با روش‌های اندازه‌گیری و آنالیز کیفیت توان برق به طور کامل مسلط شوید و با به کارگیری این دانش، پایداری و کارایی سیستم‌های الکتریکی خود را به طور چشمگیری ارتقا ... ...

راهنمای جامع نقشه خوانی برق صنعتی

راهنمای جامع نقشه خوانی برق صنعتی

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز نقشه خوانی برق صنعتی قدم بگذارید، با انواع نقشه‌ها و علائم آنها آشنا شوید و با تسلط بر این مهارت، به درک عمیق‌تر از تاسیسات برقی و عیب‌یابی آنها دست پیدا کنید!   نقشه خوانی برق صنعتی، مهارتی ضروری برای هر تکنسین برق و مهندس برق ... ...

راهنمای جامع طبقه بندی فیوزها

راهنمای جامع طبقه بندی فیوزها

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت انگیز فیوزها قدم بگذارید، انواع مختلف آنها را بشناسید، با نحوه کار و عملکرد آنها آشنا شوید و با انتخاب و استفاده صحیح از فیوزها، از تجهیزات و لوازم برقی خود در برابر خطرات ناشی از اضافه بار و اتصال کوتاه محافظت کنید!   فیوزها، یکی از ... ...

شبیه سازی مقاله جبران سازی نامتعادلی ولتاژ در ریز شبکه با ژنراتور سنکرون مجازی

شبیه سازی مقاله جبران سازی نامتعادلی ولتاژ در ریز شبکه با ژنراتور سنکرون مجازی

مبدل های قدرت در دهه گذشته کاربردهای زیادی در صنعت برق پیدا کرده اند. ژنراتور سنکرون مجازی (VSG) یک نمونه واقعا موثر از این مبدل ها است که می تواند برای القای دینامیک مورد نظر به شبکه استفاده شود. علیرغم عملکرد عالی VSGها در شرایط متعادل، آنها انعطاف پذیری لازم برای حذف ... ...

راهنمای جامع دزدگیر

راهنمای جامع دزدگیر

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز دزدگیرها قدم بگذارید، با انواع مختلف آنها، نحوه نصب و راه‌اندازی، و نکات امنیتی برای انتخاب و استفاده از دزدگیر آشنا شوید و با خیالی آسوده از منزل، محل کار و دارایی‌های خود محافظت کنید!   در دنیای امروز، امنیت منازل، محل کار و ... ...

راهنمای جامع ساخت لامپ

راهنمای جامع ساخت لامپ

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز ساخت لامپ قدم بگذارید، با انواع مختلف لامپ، اصول و مراحل ساخت آنها آشنا شوید و با به کارگیری خلاقیت خود، لامپ‌های منحصر به فرد خود را بسازید!   لامپ، یکی از اختراعات بشر است که نقش مهمی در روشنایی محیط و زندگی ما دارد. انواع ... ...

راهنمای جامع تعمیر نور و چراغ معابر

راهنمای جامع تعمیر نور و چراغ معابر

با این راهنمای جامع، به دنیای شگفت‌انگیز تعمیر نور و چراغ معابر قدم بگذارید، با انواع مختلف چراغ‌ها، اصول عیب‌یابی و تعمیر آنها آشنا شوید و با به کارگیری دانش و مهارت خود، به روشنایی بخشیدن به شهرها و ارتقای ایمنی عبور و مرور کمک کنید!   نور و چراغ معابر، نقش حیاتی در ... ...

دانلود نرم افزار ریست پرینتر اپسون -دانلود سرویس منوال فتوکپی ریکو - دانلود سرویس منوال فتوکپی شارپ - دانلود سرویس منوال فتوکپی توشیبا - پروژه های دانشجویی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما